Alleen samen kunnen we fragiele X bekender maken en meer gedaan krijgen voor iedereen die ermee te maken heeft.

Wat krijgt u voor het lidmaatschap?

Als lid van de Fragiele X Vereniging Nederland:

  • ontvangt u informatie over alles wat met fragiele X te maken heeft, via onze nieuwsbrieven, ‘fraxflitsen’ en via de website.
  • ontvangt u van ons gratis voorlichtingsmateriaal
  • kunt u gratis onze contactdagen en onze familiedagen bezoeken.
  • heeft u rechtstreeks toegang tot een netwerk van lotgenoten en experts.
  • blijft u verzekerd van het laatste nieuws over ontwikkelingen op het gebied van wetenschappelijk onderzoek in binnen- en buitenland.
  • kunt u de koers van de vereniging mede bepalen.
  • kunt u gratis advies vragen via de juridische advieslijn

Maar boven al: met uw lidmaatschap geeft u aan de doelen van de vereniging te steunen!

Zijn er voorwaarden om lid te worden?

Het lidmaatschap staat open voor iedereen die te maken heeft met fragiele X en die de doelen van de vereniging ondersteunt. Wanneer u wel onze doelen wilt steunen, maar geen lid wilt worden, dan kunt u ook donateur worden.

Wat kost het?

Het lidmaatschap kost € 25,- per kalenderjaar. Aan het begin van het jaar ontvangt u een verzoek om uw bijdrage over het lopende jaar te betalen. Het lidmaatschap staat op naam van één persoon. Gezinsleden die op hetzelfde adres wonen, hebben evenzeer recht op gratis entree van contact- en familiedagen.

Lid worden

Als u zich wilt opgeven als lid vul dan het aanvraagformulier in of als u vragen heeft, dan vindt u hier onze contactinformatie.
Alleen met uw steun kunnen we meer doen voor mensen met fragiele X of verwante aandoeningen!

Werven van nieuwe leden!

We zijn een jonge vereniging. Hoe meer leden, des te zwaarder onze stem weegt. Daarbij kunt u ons helpen. Misschien kent u familieleden die het werk van de vereniging willen steunen als lid of donateur. De vereniging heeft een ANBI erkenning van de belastingdienst. Dat wil zeggen dat donaties aftrekbaar zijn. Wilt u graag iets doneren, klik dan hier.