De jaarlijkse familiedag van de Fragiele X Vereniging Nederland vindt dit jaar plaats op zaterdag 23 juni 2018.  Dit jaar gaan we naar Paviljoen de Zweth, Zwet 1, 2295 KZ in Kwintsheul.

Er is  een programma met leuke activiteiten voor iedereen. Er zijn o.a. een trampoline, speelhoek, steps, minivoetbal, midgetgolf, waterfietsen, knutselmogelijkheden en een roeiboot. De meeste activiteiten kunnen de hele dag gedaan worden.  ’s Middags is er tijd voor een klimparcours op eigen niveau en/of een tochtje met een fluisterboot.

Programma:

10.15 – 11.00 Inloop met koffie, thee, limonade en lekkere dingen
11.00 – 12.45 Ochtendprogramma: alles vrij te gebruiken (behalve de electrosloep en de klimbaan)
12.45 – 14.00 Lunch
14.00 – 16.00 Electrosloep en klimbaan
16.00 – 17.30 Afsluitende borrel

De dag is toegankelijk voor leden en hun gezin. Aanmelden kan via info@fragielex.nl. Vermeld bij uw aanmelding alle namen van wie er komen, bij elke naam de leeftijd, bij elk kind of het fragiele X heeft of dat het een broer(tje) of zus(je) is.

Wilt u alvast een kijkje nemen? Kijk dan op de website van de Zweth

We zien u graag op 23 juni a.s.!
Fragiele X Vereniging Nederland.

N.B. Er is begeleiding bij de activiteiten, maar we verwachten dat u zelf op uw kind(eren) let. (Er is veel water in de omgeving van de Zweth). Het bestuur is niet aansprakelijkheid voor eventuele ongevallen of beschadigingen. Neem een handdoek, extra kleding (en eventueel schoeisel) en zonnebrandcrème mee.
Bij slecht weer regenkleding, maar er zijn ook binnen-activiteiten. Zorg zelf voor de veiligheid van uw kinderen. Wilt u komen maar u heeft geen auto….Laat het ons weten!!!